Lajm

Testers QCN Zbuluar tërmeti në Los Anxhelos

Nuk ishte një magnitudë 5.4 Tërmet në lindje të Los Angeles, zbulohen me rreth 15 makina running QCN. Kliko këtu për më shumë hollësi. Shumica e makinave kanë raportuar prapa në serverat me 2-4 sekonda zbulimin e shkaktarit fillestar. Këto rezultate (përveç tërmetit mëparshme në Reno disa muaj më parë) tregojnë premtim i madh për software QCN! Pra, në sajë dhe për të mbajtur running QCN!
]]>