Lajm

QCN Records Reno Nevada Tërmeti prill 26, 2008

Ne jemi të lumtur për të raportuar se dy testit QCN alfa pjesëmarrësit të cilët jetojnë në dhe pranë Reno Nevada zbuluar vibrations nga magnitudë fundit 5.1 Tërmeti në Reno përdorur QCN software. Ne jemi shumë të emocionuar dhe aktualisht janë duke përgatitur një letër për të treguar këto rezultate preliminare, I.E. që software QCN duket për të zbuluar ngjarjet reale sizmike dhe raportojnë serverat tanë brenda pak sekondave. Shpresojmë se ky është fillimi i një sistemi të vërtetë që mund të përdoret për një ditë paralajmërim të avancuar! Ne gjithashtu jemi të lumtur për të raportuar se të dy pjesëmarrësit dhe laptopët e tyre janë të bukura! :-)
]]>