Lajm

Pjesëmarrës QCN Zbulon M4.5 tërmet në jugperëndim të Gjermanisë

Një pjesëmarrës Quake-Catcher Rrjeti zbuluar një magnitudë 4.5 Tërmeti në SW Gjermani, pranë kufijve të Francës dhe Zvicrës duke përdorur USB JoyWarrior tij sensor dhe QCN / BOINC. Kjo është një ngjarje mjaft e rrallë për të kapur në QCN dhe ne falënderoj atë dhe të tjerët drejtimin QCN! Kompjuter Pjesëmarrësi ishte vetëm 10 km nga epiqendra.
]]>