Lajm

Versionet e reja (3.47) për Mac dhe Windows, JoyWarrior mbështetje 24F8

Ka versione të reja (3.47) për Intel & PowerPC Mac OS X dhe Windows që duhet të rregullojmë disa probleme me stabilitetin dhe grafika. Edhe, Mbështetja për sensor 24F8 JoyWarrior është në vend, si dhe. Nëse jeni duke BOINC në një Mac, ju do të duhet për të shkarkuar një program të vogël shofer dhe instaloni atë mënyrë që software QCN nën drejtimin BOINC mund të lexoni sensor JoyWarrior (kjo nuk është e nevojshme për të 'ndërtuar në’ accelerometers laptop). Shoferi Mac Intel është këtu dhe shoferi Mac PowerPC është këtu . Shoferi Mac Intel është një shpresë 'e lehtë për të ndjekur’ program instalimi; për fat të keq shoferi Mac PowerPC është një dorëshkrim i thjeshtë shell ju do të duhet për të unzip dhe drejtuar në një terminal '’ dritare. JoyWarrior mbështetje 24F8 on Windows është gjithashtu në vend, dhe nuk duhet të kërkojnë një program të veçantë shofer (në kohën e tanishme!). Si zakonisht, ju lutem probleme raportojnë / pyetjet në Message Boards.
]]>