Get një sensor këtu !

Kërkesë një sensor dhe të bashkohet me Rrjetin Quake-Catcher! Nëse ju nuk jeni të interesuar në të qënit një host, ju gjithashtu mund të dhurojë një sensor në një shkollë-12 K!

Lexo më shumë

Në mars 9, Dy studentë të diplomuar fluturoi në Kili për të filluar instalimin 100 Sensorë QCN në rajon të prekur nga tërmeti i fundit M8.8. Ne shpresojmë për të regjistruar shumë nga tronditje që janë ende ndodhin në zonën e.

Lexo më shumë

Watch videos informative!

Ne e kuptojmë Catcher Rrjeti tërmeti mund të jetë konfuze, por mos u bëni merak, sepse ne kemi bërë disa video animuar të shpjegojë se si të gjitha punët!

Lexo më shumë

Check out sensorë të reja!

O-Navi sensorë të reja janë pranuar dhe janë të gatshëm për të anijes!

Lexo më shumë

Vargjeve Rajonale & Sensore pagesë

Ju mund të merrni një sensor të lirë për të monitoruar për tërmete në qoftë se kompjuteri juaj është në njërën prej vargjeve tona rajonale.

Lexo më shumë

Quake-Catcher Rrjeti

Tai Quake-Catcher Network është një nismë bashkëpunimi për zhvillimin e botës i madh, me kosto të ulët të fortë-mocion rrjet sizmik duke përdorur sensorë në dhe bashkangjitur në internet-ndërlidhura kompjuterëve. Me ndihmën tuaj, Quake-Catcher Rrjeti mund të sigurojë kuptim më të mirë të tërmeteve, japin paralajmërim të hershëm në shkolla, sistemet përgjigje emergjente, dhe të tjerët. Quake-Catcher Rrjeti gjithashtu ofron software arsimore projektuar për të ndihmuar të mësojnë në lidhje me tërmetet dhe rreziqet e tërmetit.

Një të vogël dhe të ulët të mirëmbajtjes mocion Sensori është instaluar së bashku me softuer të lirë QCN.info më shumë →

Të dhënat sensor zbulon pranë në kohë reale leximet e vende të tërmetit, dhe përmasat.
info më shumë →

Kompjutera Host ngarkoni dhënat e tyre sensor direkt me rrjetin në internet QCN të jenë të përpunuara.info më shumë →

San Francisco Bay Area Banorët! Regjistrohu këtu!


 

Lajmet e fundit
 • QCN App për BOINC për Android Available

  QCN tani shkon në Android pajisje të ARM-procesor (Telefonat, tableta, etj) nëpërmjet BOINC për Android, e cila është në dispozicion në Play dyqan Google: https://play.google.com / dyqan / Apps / Detajet?id = edu.berkeley.boinc Është e rekomanduar për të drejtuar duke përdorur default settings – dmth QCN do të kandidojë në pajisjen tuaj Android kur është e akuzuar (“në …

  Read More →
 • QCN 2013 Takim

  Hulumtuesit QCN u takuan në Fall takimin Agu në San Francisko ne Dhjetor 11, 2013. Veprimtaria përfshinte folësit të cilët në mënyrë aktive përfshijnë të projektit QCN. E rendit të ditës dhe prezantimit fotografi mund të shkarkohet nga lidhjet e mëposhtme (klikoni lidhjet për të shkarkuar): https://www.dropbox.com/s/d55rimdgjlvsupi/QCN_MEETING_2013.zip dhe …

  Read More →
 • QCN Explorer

  Dëshironi të bëni simulime tuaja të tërmeteve dhe të shikoni se çfarë ndodh me një rrjet të sensorë QCN? Kontrollo të QCN Explorer! QCN Explorer lejon përdoruesit për të simuluar se si QCN i përgjigjet një tërmet me numra të ndryshëm dhe shpërndarjet e sensorë QCN.

  Read More →
 • Kodi QCN burim në dispozicion në Github

  Ne jemi të hapur kodin burim për QCN për ato prej jush që duan të eksperimentojnë (për shembull) me QCNLive dhe sensorë. Kodi është nën “LGPL” leje (siç janë varësitë tilla si BOINC, Qt, etj) Nuk janë Workspace projekti për Windows …

  Read More →
 • Nees / QCN Shtëpia e Hapur për të arsimtarëve të ardhshëm

  Nees @ personelit UCSB priti një shtëpi të hapur për mësuesit e shkencave të ardhmen në Shkollën Pasuniversitare Givertz e Arsimit në UC Santa Barbara në prill 2013. Sandra Seale and Francesco Civilini, Projektit specialistë nees, dha një sesion trajnimi në “Tërmeti bërë Your Own” duke përdorur sensor QCN. …

  Read More →
 • QCN Featured në Talk TEDx

  Projekti bashkëpunëtori Debi Kilb dha një bisedë TEDx 'në Videogames Përdorimi për të kultivuar Shkencëtarët Ardhmen’ e cila përfshin një videogame krijuar rreth projektit QCN. Shikoni videon e bisedës së saj këtu. Shkencëtar Associate Projekti në Scripps Institucioni i Oqeanografi në UC San Diego, studim …

  Read More →
 • New Software QCN Released (v.7.29), Dritare 8 Compatibility

  Ka versione të reja të QCN / BOINC dhe QCNLive për të gjitha platformat, për shkak të përmirësimet në bibliotekat BOINC si dhe mjetet e zhvillimit në Mac (Xcode4) dhe Windows (VS2010). Nuk ka mbështetje më për Accelerometer MotionNode, as për PowerPC Mac (PPC) …

  Read More →
 • Duke përdorur QCN dhe BOINC me kompjuter Pi mjedër Micro

  Nëse jeni të interesuar në të vogël dhe të lira (SHBA $35) Raspberry Pi kompjuter ju mund të jenë të interesuar të dini se ju mund të kandidojë dhe të QCN BOINC mbi përdorimin e Debian tonë “Astmatik” Image Linux shpërndarjes, ose të përpiqen atë me BOINC tonë përpiluar për …

  Read More →
Faqe 1 i 1012345»...I fundit »

Get përfshirë!

Interesuar të marrin pjesë? Shkarko software dhe të bashkohet me rrjetin! Ju gjithashtu mund të regjistroheni për tonë Lista e Kontaktet ose dhurojë një sensor në një shkollë-12 K. Ose kërkojë një sensor.